~*it's ALL 'bout my PHOTO*~
Daisypath Vacation Ticker
By: zah ira

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 10-Oct-2008 06:42 Email | Share | | Bookmark
salam...

thanks for viewing my page...
& tq for all the comments...
I'm now moving to >>> HERE


Friday, 22-Aug-2008 05:59 Email | Share | | Bookmark
Paham tak?

 



Quote:
Agak2 korang paham tak bahasa diorg? Aku pon tak paham... . Ada tuh yg bahasa dia aku paham lain... .


Thursday, 21-Aug-2008 01:30 Email | Share | | Bookmark
Paris Van Java

 
 
peminat MU
View all 5 photos...

Here we are. At Paris Van Java. Bukan Kat Paris tau! Kat Bandung jer... . Nak gi Paris tak mampu. Actually ini jugak adalah salah satu shopping centre kat Bandung. Mcm2 u all boleh dpt kat sini. Tmpt dia mcm ala2 The Curve lar. Yg uniknya tmpt nih, lantai dia separuh kayu separuh tiles. Masa aku pegi org tak ramai...maybe sbb price kot. Ala, standard lar kalo harga supermarket kan... .


Ni plak adalah toilet yg ada kat Paris Van Java. Cantikkan toilet dia? Very clean. Kat air tu siap ada ikan koi. Tapi yg tak bestnya dlm dia open. Boleh nmpk toilet lelaki & they all pon boleh nmpk kita sbb ada byk cermin kat situ .


Wednesday, 20-Aug-2008 04:53 Email | Share | | Bookmark
ADAM

adam & daddy



Tuesday, 19-Aug-2008 00:51 Email | Share | | Bookmark
bandung yg macet

angkutan kota



Beginilah keadaan jln raya di Bandung. Mmg macet! Ini time weekdays. Kalo weekend lagi dahsyat. Tgk diorg bawak keta pon seram. Main redah jer... . Tapi yg herannya, sepanjang aku kat sana, takde lak nmpk accident.

Lepas nih pon ada entry Bandung lagi . Sabar jer lah...Byk lagi gmbr yg nak update...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net